Hospodin je můj pastýř, nic nepostrádám !
(Žl 23,1)









pondělí 28. října 2013

Vlňáčky...

K vestičce přibyly nové vlňáčky...budou muset ještě jedny, z těchto Thea brzo vyroste :-(





středa 23. října 2013

Nakročeno...

Thea už má nakročeno. Lezení po čtyřech u nás vážně asi nebude. Proč taky? Stejně nakonec bude muset na dvě nohy, tak se nebude přeci zdržovat :-)


A nakročeno má i k zimnímu počasí. Už může nasněžit !!!





A ještě tatínkův příspěvek v novinách.

Chudák dcera,
tatínek se hlásí
do služby...

V „tátu na rodičovské“ se měním zhruba jednou za dva týdny asi na půl dne. Jasně, souhlasím, na medaili za zásluhy to fakt není. Tedy, není to na medaili pro mne. Moje devítiměsíční dcera by si metál zasloužila. Půldenní tatínkova péče je pro ni něco jako nedobrovolný kurz přežití. Luxusní maminčin servis je naráz fuč a místo něj nastupuje nezměrná trpělivost (její), neboť časová náročnost všech úkonů od krmení po přebalování po každé „výměně rodičů“ dost bobtná. Třeba bude aspoň odolná, říkám si pokaždé, když se už pět minut snažím nasadit na mrskající se nohu ponožku. Co si při tom říká ona, radši nechci vědět...

Bez ohledu na to, jak moc si své krátké suplování mámy užívám a nevzdal bych se ho ani za nic (to ale dceři, prosím, neříkejte – nejspíš s každým návratem maminky pevně věří, „že tentokrát to už určitě bylo naposledy“), mají skuteční tátové na mateřské můj obdiv. Co já zvládnu jen po podrobném plánovacím briefingu, s detailním plánkem, kde najdu plenky a kde správnou lžičku, oni řeší v pohodě. Pokud tedy chcete vědět, co to znamená postavit se výzvě jako správný chlap, čtěte na protější stránce.

úterý 22. října 2013

Podzimní...

Podzimní?
Přesnější by bylo napsat babí léto v říjnu.
Kdo by podle fotek hádal, že nám dýchá za krk listopad?
A kdo by podle fotek hádal, že mám holčičku?
:-)







A Thea pomáhá. Dnes nemusela utírat hrnce, tak vybaluje nákup.








A ještě profesionální úsměv pro fotografa !!!


Když fotí Thea. Jedná se o uměleckou fotografii. Název? Tři nohy !!!